اشپزخانه ايراني  


 


توضيح محصول 


 


آدمک هاي سيليي مقاوم در برابر حرارت انتقالي قابلمه بوده که مي توانند مانع سر ريز شدن غذاي در حال پخت و جوشيدن شود _ نحوه استفاده از اين آدمک هاي کوچک و کم جا بسيار ساده است به طوري که فقط کافيست يکي از آن ها را ما بين در و قابلمه بگزاريد تا با استفاده از اين روش هم باعث رد و بدل شدن اکسيژن و هواي لازم براي پخت کامل و يکسان غذا اعم از انواع خورشت و سوپ و غيره قابلمه شويد 


 


جنس اين محصول از سيلي نسوز مي باشد که هم حرارت بالايي را تحمل و هم مانع از بسته شدن درب قابلمه مي شود 


 


نحوه استفاده ازين محصول را مي توانيد با مشاهده تصوير بالا درک کند_حالت خاص بکارگيري اين آدمک ها قابل توجه و به شکلي جالب بوده که نظر هر شخص حاضر در آشپز خانه را جلب ميکند.


 


اين ابزار در رنگ بندي هاي شاد و رندوم در سايت قابل مشاهده و خريد است 


 


 


ويژگي هاي کليدي 


 


*جنس سيليي 


*تحمل حرارت بالا و ضد گرما  


*استفاده اسان و مستمر 


*کم جا در تعداد 2 عدد 


*بدون عوارض در صورت افتادن در غذا 


*رنگبندي شاد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیلمکی ، بدون فیلم هرگز جــــوانان ســــارات دختران و پسران خانواده برتر مطالب علمی زیست شناسی دانلود سریال سالهای دور از خانه کامل|دانلود سالهای دور از خانه کیفیت بالا wiki chejor آوای میهن آهنگ پارس پرتال اطلاع رسانی تور های گردشگری